Re: Dali mislite deka ke ni treba windows XP servis park 3 koga ke go imame vista?
Windows десктоп оперативни системи
Dali mislite deka ke ni treba windows XP servis park 3 koga ke go imame vista?
goceestraboy
24 09 2006, 12:54
Skopred mene toa nema da ni bide potrebno zosto novata "siva" vista tema e zakon, bes razlika na prevodot na windowsot (mak ili ang) vista temata moze da instalira i8 da raboti super a dokolku ne vi se dopaga moze isto taka bez problem da ja izbrisete,koj saka mozam da mu ja pratam i uste mnogu licencirani programcinja,pisete na mojot mail:
goceestraboy@gmail.com
se najubavo i cekam da pisete pa zaedno da spodeluvame mislenja za vista!
goceestraboy@gmail.com
Re: Dali mislite deka ke ni treba windows XP servis park 3 koga ke go imame vista?
vlatkopp
13 11 2006, 0:06
Se razbira deka ke ni treba SP3 zatoa sto sekoj ne mozi da si dozvoli da ja 'kupi' Windows Vista. SP3 bi trebalo da sodrzi novi zakrpi i novi "features" ne znam kako se vika toa na Makedonski.
Robert
26 06 2007, 9:13
SP3 за Windwos XP ќе излезе крајот на годинава тој ќе го означи и крајот на ХР, повеќе нема да се подржува тој систем. Самиот SP3 ќе ги содржи решенијата на главните проблеми кои ги има досега Windwos XP особено проблемите со сигурноста.
MS Technical Support for Macedonia
Joey
06 01 2008, 16:36
А кога излегува sp3 официално се знае?
pocemk
09 01 2008, 17:12
Oфицијално Service Pack 3 за XP, ке излезне на 14 Април 2008. Од следнава страница подолу можете да ја симнете Beta верзијата на SP3: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=75ed934c-8423-4386-ad98-36b124a720aa&displaylang=en
Microsoft Technical Support-Macedonia
Пишете ни
©2005 Microsoft Corporation. All rights reserved.
Terms of Use
|
Privacy Statement
|
Accessibility